pátek 19. června 2009

Jsem už velká holka a tak mám konečně vlastní blog. Bylo na čase, za pár dní mi budou 2 měsíce. Nejdřív bych se měla představit.

Narodila jsem se mamince a tatínkovi ve čtvrtek 23. dubna 2009 v 10,10hodin. Měřila jsem 50cm a vážila rovných 4000g. Protože mě z bříška vyřízli, tak jsem strávila začátek v inkubátoru a nemohla jsem být u maminky. Oběma nám bylo moc smutno. Mě ale navštěvoval tatínek. Když jsem začala křičet, tak mě donesly sestřičky k mamince na krmení. Tak jsem křičela a křičela až jsem dosáhla toho, že jsem v sobotu putovala k mamince na pokoj. Sestřičky s mě chtěly zbavit. Mamka se zatím přestěhovala z pooperačního na pokoj s telkou. To vám bylo něco! U maminky a ještě jsem mohla koukat na televizi. Ale moc mě to nebavilo, lepší bylo u našich v náručí. Tak jsem si občas zakřičela a už jsem byla u nich. No musím uznat, že jsem asi křičela víc než dost, ale když mámino a tátovo teploučko je prima.
Ve středu mě posadili do auta a jeli jsme konečně domů, kde na mně čekala vlastní velká postýlka. No a od tý doby spolu my tři válčíme.
Všichni mě mají rádi a nosí mi dárky, to je paráda. Na světě je krásně.

Tak tohle jsem já.... po porodu jsem si chviličku zdřímla






a ještě pár dalších fotek z porodnice

1 komentář:

  1. Ahoj Lindo....jsi moooc pěkná holčička...koukej dělat rodičům jen samou radost....ať ti brzo pořídí sestřičku nebo bratříčka... :o))

    OdpovědětVymazat